Skip to main content

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 0 EURO

wings leather bags search

Πολιτική Απορρήτου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.wingsleatherbags.com ανήκει στην επιχείρηση με διακριτικό τίτλο «ΣΟΦΙΑ ΑΝΔΡΙΩΤΟΥ», με έδρα το Δήμο Χαλανδρίου Αττικής, οδός Ν. Ζέρβα 1, Τ.Κ. 15232., αριθμός φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) & ΑΦΜ 033124603, e-mail: info@wingsleatherbags.com.

Η Επιχείρηση έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα που διασφαλίζουν ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (GDPR) και την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία (Ν. 4624/2019). Ειδικά, Η Wings Leather Bags υιοθετεί εσωτερικές πολιτικές και εφαρμόζει μέτρα που πληρούν τις αρχές της προστασίας δεδομένων από το σχεδιασμό και την προστασία δεδομένων από προεπιλογή.

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα είτε απευθείας από εσάς είτε μέσω συνδεδεμένων εταιρειών. Συλλέγουμε τα δεδομένα σας μέσω αυτού του ιστότοπου ή/και με άλλους τρόπους (μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαγωνισμοί, cookies, εργαλεία ανάλυσης κ.λπ.).

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για τους επισκέπτες / χρήστες / πελάτες τουΔερμάτινες τσάντες Wings. Επομένως, οι λέξεις «εσείς», «σας» και γενικά η χρήση του δεύτερου πληθυντικού αναφέρονται σε επισκέπτες / χρήστες / πελάτες. Σε όλη την Πολιτική Απορρήτου, οι όροι «εμείς», «εμείς» και «μας», αναφέρονται στην Επιχείρηση.

ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ

Κατά την περιήγησή σας σε διαφορετικές ιστοσελίδες της Ιστοσελίδας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να αποκαλύψετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα προκειμένου να σας παρέχουμε τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες μας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εφεξής Πολιτική Απορρήτου) περιγράφει τον τύπο των προσωπικών σας δεδομένων που υπόκεινται σε επεξεργασία, τον τρόπο και το πλαίσιο στο οποίο συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα, τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τη νομιμότητα της επεξεργασίας, τις οντότητες στις οποίες ενδέχεται να γνωστοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, τους περιορισμούς σκοπού, την περίοδο αποθήκευσης και τα μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε τη νόμιμη και δίκαιη επεξεργασία και τις αρχές που σχετίζονται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και την προστασία των δεδομένων σας. Η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για τους σκοπούς των υπηρεσιών και της λειτουργίας της Ιστοσελίδας. Συλλέγουμε επίσης προσωπικά δεδομένα μέσω των σελίδων μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, cookies, εργαλείων ανάλυσης κ.λπ. Σε αυτήν την περίπτωση, η επεξεργασία δεδομένων ενδέχεται να υπόκειται επίσης σε άλλη πολιτική απορρήτου (π.χ. πολιτική απορρήτου facebook / google).

ΟΡΙΣΜΟΙ

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου:

(1) ‘προσωπικά δεδομένα’ ή «δεδομένα»: κάθε πληροφορία που σχετίζεται με ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο(‘υποκείμενο δεδομένων’); ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο που μπορεί να αναγνωριστεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως με αναφορά σε ένα αναγνωριστικό όπως ένα όνομα, ένας αριθμός αναγνώρισης, δεδομένα τοποθεσίας, ένα διαδικτυακό αναγνωριστικό ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες ειδικούς για το φυσικό, φυσιολογικό, γενετική, ψυχική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα αυτού του φυσικού προσώπου·

(2) ‘επεξεργασία’ σημαίνει οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών που εκτελείται σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, είτε με αυτοματοποιημένα μέσα είτε όχι, όπως συλλογή, καταγραφή, οργάνωση, δομή, αποθήκευση, προσαρμογή ή τροποποίηση, ανάκτηση, διαβούλευση, χρήση, αποκάλυψη με μετάδοση, διάδοση ή με άλλο τρόπο διάθεση, ευθυγράμμιση ή συνδυασμό, περιορισμό, διαγραφή ή καταστροφή·

(3) ‘δεδομένα ελεγκτής’ σημαίνει το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνος ή από κοινού με άλλους, καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα· όταν οι σκοποί και τα μέσα αυτής της επεξεργασίας καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή του κράτους μέλους, ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια για τον ορισμό του μπορεί να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή του κράτους μέλους·

(4) «υπεύθυνος επεξεργασίας»: φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό του υπευθύνου επεξεργασίας.

 (5) ‘συγκατάθεση’ του υποκειμένου των δεδομένων σημαίνει κάθε ελεύθερα δεδομένη, συγκεκριμένη, ενημερωμένη και σαφή ένδειξη των επιθυμιών του υποκειμένου των δεδομένων, με την οποία αυτό, με δήλωση ή με σαφή καταφατική ενέργεια, δηλώνει συμφωνία για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν·

(6) ‘παραλήπτης’ νοείται φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, υπηρεσία ή άλλος φορέας στον οποίο γνωστοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα, είτε είναι τρίτο μέρος είτε όχι. Ωστόσο, οι δημόσιες αρχές που ενδέχεται να λαμβάνουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο συγκεκριμένης έρευνας σύμφωνα με το δίκαιο της Ένωσης ή του κράτους μέλους δεν θεωρούνται αποδέκτες· η επεξεργασία των δεδομένων αυτών από τις εν λόγω δημόσιες αρχές πρέπει να είναι σύμφωνη με τους ισχύοντες κανόνες προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τους σκοπούς της επεξεργασίας·

(7) ‘τρίτο μέρος’ σημαίνει φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, υπηρεσία ή φορέα άλλο από το υποκείμενο των δεδομένων, τον υπεύθυνο επεξεργασίας, τον εκτελούντα την επεξεργασία και τα πρόσωπα που, υπό την άμεση εξουσία του υπευθύνου επεξεργασίας ή του εκτελούντος την επεξεργασία, είναι εξουσιοδοτημένα να επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα·

(8) ‘εποπτική αρχή’σημαίνει ανεξάρτητη δημόσια αρχή που έχει συσταθεί από κράτος μέλος σύμφωνα με το άρθρο 51 G.D.P.R.

(9) ‘περιορισμός της επεξεργασίας’ σημαίνει τη σήμανση αποθηκευμένων προσωπικών δεδομένων με στόχο τον περιορισμό της επεξεργασίας τους στο μέλλον·

(10) ‘δημιουργία προφίλ’ σημαίνει κάθε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που συνίσταται στη χρήση προσωπικών δεδομένων για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών πτυχών που σχετίζονται με ένα φυσικό πρόσωπο, ιδίως για την ανάλυση ή την πρόβλεψη πτυχών που αφορούν την απόδοση του φυσικού προσώπου στην εργασία, την οικονομική κατάσταση, την υγεία, τις προσωπικές προτιμήσεις, ενδιαφέροντα, αξιοπιστία, συμπεριφορά, τοποθεσία ή κινήσεις.

Για οποιονδήποτε άλλο όρο, διαβάστε τους Όρους χρήσης.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σε αυτόν τον ιστότοπο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα νόμιμα, δίκαια και με διαφανή τρόπο («νομιμότητα, δικαιοσύνη και διαφάνεια»). Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για συγκεκριμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς. Τα δεδομένα σας δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία με τρόπο που δεν είναι συμβατός με αυτούς τους σκοπούς («περιορισμός σκοπού»). Επιπλέον, τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε είναι επαρκή, σχετικά και περιορίζονται σε ό,τι είναι απαραίτητο σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία («ελαχιστοποίηση δεδομένων»). Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι επίσης ακριβή και, όπου χρειάζεται, διατηρούνται ενημερωμένα. Λαμβάνουμε κάθε εύλογο μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι ανακριβή, λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία, διαγράφονται ή διορθώνονται χωρίς καθυστέρηση («ακρίβεια»). Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται σε μορφή που να επιτρέπει την ταυτοποίησή σας για όχι περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία τα προσωπικά δεδομένα («περιορισμός αποθήκευσης»). Τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με τρόπο που διασφαλίζει την κατάλληλη ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και από τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημιά, με τη χρήση κατάλληλων τεχνικών ή οργανωτικών μέτρων («ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα»).

ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για οποιαδήποτε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για τους παρακάτω σκοπούς, ΣΟΦΙΑ ΑΝΔΡΙΩΤΟΥ είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων (e-mail: info@wingsleatherbags.com). Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΟΥΜΕ - ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΣΚΟΠΟΙ - ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Για να αγοράσουμε τα προϊόντα μας, θα σας ζητήσουμε να μας δώσετε προσωπικά στοιχεία όπως: το όνομά σας, το επώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας (οδός, πόλη, χώρα, ταχυδρομικός κώδικας), τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση e-mail σας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται ηλεκτρονικά μέσω της σχετικής φόρμας εισαγωγής δεδομένων. Αν θέλετε τιμολόγιο, συμπληρώστε τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Θα συλλέξουμε/επεξεργαζόμαστε επίσης τα στοιχεία πληρωμής της παραγγελίας σας. Δεν επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας που εισάγετε στο ηλεκτρονικό περιβάλλον των συνεργαζόμενων παρόχων υπηρεσιών πληρωμών. Σε αυτή την περίπτωση η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασής μας στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος (τιμολόγηση, αποστολή κ.λπ.). Θα αποκαλύψουμε τα δεδομένα σας σε συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών. Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα ορίζει ο νόμος από το τέλος της τελευταίας σας αγοράς από τη Wings Leather Bags. Στο ίδιο πλαίσιο, ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να λάβουμε μέτρα κατόπιν αιτήματός σας, πριν από τη σύναψη σύμβασης. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να σας στείλουμε βελτιώσεις ή/και ενημερώσεις των προδιαγραφών / υπηρεσιών των προϊόντων μας και πληροφορίες σχετικά με την παράδοση των Προϊόντων.

Θα επεξεργαστούμε το όνομα, το όνομα χρήστη και τη διεύθυνση e-mail σας για να δημιουργήσουμε έναν προσωπικό λογαριασμό για εσάς. Θα αποθηκεύσουμε αυτά τα δεδομένα για όσο διάστημα διατηρείτε τον λογαριασμό σας (νομική βάση: συναίνεση). Εάν ο λογαριασμός σας παραμείνει ανενεργός και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή οποιαδήποτε υποχρέωση διατήρησής τους, αυτά θα διαγραφούν δύο χρόνια μετά την τελευταία σύνδεσή σας στον Ιστότοπο. Μπορείτε να ζητήσετε από τη Wings Leather Bags να διατηρήσουν τα δεδομένα σας επ' αόριστον, ώστε να μην διαγράφονται σε περίπτωση αδράνειας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας. Επεξεργαζόμαστε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, το θέμα και το μήνυμά σας όταν χρησιμοποιείτε τη διαθέσιμη φόρμα επικοινωνίας. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Όταν αναζητάτε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα/υπηρεσίες μας, επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας προκειμένου να λάβουμε μέτρα κατόπιν αιτήματός σας, πριν από τη σύναψη σύμβασης. Εάν δεν είστε ήδη πελάτης των Wings Leather Bags, θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για έξι μήνες από την τελευταία φορά που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Όταν η Wings Leather Bags λαμβάνει από τους πελάτες της τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, στο πλαίσιο της πώλησης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για άμεσο μάρκετινγκ παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών μας. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να αντιταχθείτε, δωρεάν και με εύκολο τρόπο, σε τέτοια χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, σε κάθε μήνυμα, σε περίπτωση που δεν έχετε αρχικά αρνηθεί τη χρήση (soft-opt in).

Επιπλέον, η Wings Leather Bags ενδέχεται να επεξεργαστεί το e-mail σας για να σας στείλει Newsletters με βάση τη συγκατάθεσή σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα επιθυμείτε να λαμβάνετε Newsletters από εμάς. Τα ενημερωτικά δελτία είναι δωρεάν e-mail με διαφημιστικό περιεχόμενο, προσφορές, εκδηλώσεις, εκπτώσεις, ειδικές προσφορές, διαγωνισμούς κ.λπ. Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αλληλογραφίας μας ανά πάσα στιγμή. Σε αυτήν την περίπτωση, θα αποθηκεύσουμε το e-mail σας σε μια λίστα απεγγραφής για να εκπληρώσουμε τη νομική μας υποχρέωση.

Επίσης, συλλέγουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας (όνομα προφίλ, σχόλια, κριτικές, στοιχεία επικοινωνίας, μηνύματα) που μοιράζεστε μαζί μας όταν επισκέπτεστε τις σελίδες / τα προφίλ / τα κανάλια μας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook / Instagram / Google Maps κ.λπ.). Αυτές οι πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία όταν επικοινωνείτε μαζί μας, υποβάλλετε ένα αίτημα ή αλληλεπιδράτε με άλλο τρόπο μαζί μας, μέσω των σελίδων μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να απαντήσουμε ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας με οποιονδήποτε τρόπο. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν για όσο διάστημα παραμένετε θαυμαστής / ακόλουθος / μέλος / συνδρομητής των σελίδων / προφίλ μας. Με τη χρήση των προαναφερόμενων υπηρεσιών (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) αναγνωρίζετε ότι η αλληλεπίδρασή σας (μου αρέσει, σχόλιο, μήνυμα) με τις σελίδες / προφίλ / κανάλια μας κ.λπ. μας δίνει το δικαίωμα να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή σας. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τη διαδικασία αυτών των πληροφοριών για σκοπούς μάρκετινγκ (π.χ. να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με έναν διαγωνισμό ή ένα προϊόν).

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (όνομα και στοιχεία επικοινωνίας), όταν συμμετέχετε σε διαγωνισμούς, με βάση τη συγκατάθεσή σας. Ενδέχεται να συλλέξουμε αυτές τις πληροφορίες από το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εάν συμμετέχετε στο διαγωνισμό μέσω μιας πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή από άλλη πηγή εάν ο διαγωνισμός δεν φιλοξενείται σε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Θα επεξεργαστούμε αυτές τις πληροφορίες για να εκτελέσουμε τον διαγωνισμό και να επικοινωνήσουμε με τους νικητές. Στη συνέχεια, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας, εκτός εάν υπάρχει άλλη (π.χ. συγκατάθεση) νομική βάση για τη διατήρησή τους.

Ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εάν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας (στατιστική ανάλυση, έρευνα αγοράς, λόγοι ασφαλείας) ή για άμεσο μάρκετινγκ. Οποιαδήποτε επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τον GDPR και την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία.

Αποθηκεύουμε τις προηγούμενες παραγγελίες σας για τη διευκόλυνσή σας. Μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας. Θα αποθηκεύσουμε αυτά τα δεδομένα για όσο διάστημα διατηρείτε τον λογαριασμό σας.

Θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε τη δήλωση απόσυρσής σας. Τα έντυπα υπαναχώρησης θα διατηρηθούν χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό, προκειμένου να ελεγχθεί εάν ασκείτε καταχρηστικά το δικαίωμά σας να υπαναχωρήσετε από μια σύμβαση με την Επιχείρησή μας (νομική βάση: σύμβαση, έννομο συμφέρον).

Η Επιχείρηση συνεργάζεται με διαφημιστικές/προωθητικές εταιρείες, εταιρείες στατιστικής ανάλυσης, προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας. Γνωστοποιούμε στους συνεργάτες μας τα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικά για τους σκοπούς επεξεργασίας που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική (νομική βάση: έννομα συμφέροντα ή συγκατάθεση).

Η Wings Leather Bags και τρίτα μέρη ενδέχεται να αποθηκεύουν cookies στη συσκευή σας και να επεξεργάζονται πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της χρήσης των Cookies. Σε αυτό το πλαίσιο ενδέχεται να επεξεργαστούμε την IP σας ή άλλες τεχνικές πληροφορίες. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες (analytics) για στατιστική ανάλυση και άλλους σκοπούς. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies λειτουργικότητας. Για περισσότερες πληροφορίες (π.χ. σκοπούς, νομιμότητα, περίοδος διατήρησης κ.λπ.) διαβάστε την Πολιτική Cookies.

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για νόμιμους σκοπούς, όπως προαναφέρθηκε. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άλλους από αυτούς για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικά τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν η επεξεργασία είναι συμβατή με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικά τα προσωπικά σας δεδομένα. Π.χ. ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη λειτουργία της Ιστοσελίδας. Ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εάν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται η Επιχείρηση.

Ο χρόνος κατά τον οποίο τα Προσωπικά Δεδομένα σας ενδέχεται να διατηρηθούν από την Επιχείρηση καθορίζεται επίσης από τις νομικές υποχρεώσεις μας στην ισχύουσα Νομοθεσία (φορολογικά κ.λπ.). Εάν δεν έχετε εκπληρώσει καμία υποχρέωση πληρωμής ή εάν υπάρχει διαφωνία, σύμφωνα με τη σύμβασή μας, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα ορίζει η ελληνική νομοθεσία.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε ειδικές κατηγορίες Δεδομένων. Θα αποφύγετε την αποστολή στην Επιχείρηση ειδικών κατηγοριών Δεδομένων. Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί σε εσάς ή σε τρίτους λόγω παράνομης πράξης ή παράλειψης που πραγματοποιήθηκε από εσάς, σχετικά με ειδικές κατηγορίες Δεδομένων.

Μόνο ενήλικες μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας. Επομένως, δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε Δεδομένα παιδιών. Η Επιχείρηση θα διαγράψει τυχόν δεδομένα παιδιών που μας αποκαλύπτετε μέσω της Ιστοσελίδας. Η Επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε και όλες τις ζημίες που προκύπτουν από οποιαδήποτε χρήση του Ιστότοπου από παιδί.

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επιλογή ενός πλαισίου κατά την περιήγηση σε διαφορετικές ιστοσελίδες του ιστότοπου. Η επιλογή αυτού του πλαισίου είναι μια σαφή καταφατική ενέργεια, η οποία θεωρείται ως μια ελεύθερα δεδομένη, συγκεκριμένη, ενημερωμένη και σαφή ένδειξη της συμφωνίας σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους προαναφερθέντες σκοπούς, όταν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με βάση τη συγκατάθεσή σας . Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς να επηρεαστεί η νομιμότητα της επεξεργασίας με βάση τη συγκατάθεσή σας πριν από την ανάκλησή σας.

Θα σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να εκφράσετε την προηγούμενη συμφωνία σας (συγκατάθεση) για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, εάν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας.

Εάν αρνηθείτε να αποκαλύψετε τα Προσωπικά Δεδομένα σας στην Επιχείρησή μας, δεν θα μπορέσουμε να σας παρέχουμε τα προϊόντα / τις υπηρεσίες μας.

ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ

Ενδέχεται να χρειαστεί να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε εξουσιοδοτημένους παραλήπτες για (i) τη συντήρηση / επισκευή του εξοπλισμού μας (Η/Υ, διακομιστές, υλικό) που υποστηρίζουν τη λειτουργία του Ιστότοπου και (ii) την ανάπτυξη του Ιστότοπου.

Όταν η επεξεργασία πρόκειται να πραγματοποιηθεί για λογαριασμό της Επιχείρησης, χρησιμοποιούμε μόνο επεξεργαστές που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις για την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων με τέτοιο τρόπο ώστε η επεξεργασία να πληροί τις απαιτήσεις του GDPR και να διασφαλίζει την προστασία των δικαιωμάτων σας . Επεξεργαστές που χρησιμοποιούμε:

Google Inc. (Analytics).

Google Privacy Policy: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ

Διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτη χώρα μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν η Επιτροπή έχει αποφασίσει ότι η τρίτη χώρα διασφαλίζει επαρκές επίπεδο προστασίας. Ελλείψει απόφασης, μπορούμε να μεταφέρουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτη χώρα μόνο εάν ο εκτελών την επεξεργασία έχει παράσχει τις κατάλληλες εγγυήσεις και υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχουν εκτελεστά δικαιώματα στο υποκείμενο των δεδομένων και αποτελεσματικά ένδικα μέσα για τα υποκείμενα των δεδομένων. Διαφορετικά, θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σας σε τρίτη χώρα μόνο υπό τους όρους GDPR (συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων, σύμβαση, ζωτικά συμφέροντα κ.λπ.).

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Στη Wings Leather Bags προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και σεβόμαστε πάντα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας.

Ως Υποκείμενο Δεδομένων έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεστε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα και σε πληροφορίες σχετικές με την επεξεργασία, το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων , το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, το δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα να μην υπόκεινται σε απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ και το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας οποιαδήποτε στιγμή.

Για να ενημερωθείτε ή να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα, θα πρέπει να υποβάλετε γραπτή αίτηση στην επιχείρηση με διακριτικό τίτλο «ΣΟΦΙΑ ΑΝΔΡΙΩΤΟΥ», με έδρα τον Δήμο Χαλανδρίου Αττικής, οδός Ν. Ζέρβα 1, Τ.Κ. 15232, e-mail: info@wingsleatherbags.com.

Είμαστε έτοιμοι να χειριστούμε το αίτημά σας με σεβασμό στα δικαιώματα και το απόρρητό σας. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να υποβάλετε καταγγελία σε μια εποπτική αρχή (www.dpa.gr – τηλ: 0030 210 6475600, contact@dpa.gr), εάν ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων δεν προβεί σε ενέργειες σχετικά με το αίτημά σας.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολύνουμε την άσκηση των δικαιωμάτων των Υποκειμένων των Δεδομένων. Δεν θα αρνηθούμε να ενεργήσουμε σε οποιοδήποτε αίτημά σας για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, τα οποία περιγράφονται παραπάνω, εκτός εάν δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε το Υποκείμενο των Δεδομένων.

Θα απαντήσουμε εγγράφως σε τέτοια αιτήματά σας, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματός σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες που έγιναν για λογαριασμό του αιτήματός σας. Η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εάν είναι απαραίτητο, λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα και τον αριθμό των αιτημάτων. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε τέτοια παράταση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, μαζί με τους λόγους της καθυστέρησης.

Θα κοινοποιήσουμε οποιαδήποτε διόρθωση ή διαγραφή προσωπικών δεδομένων ή περιορισμό επεξεργασίας σε κάθε παραλήπτη στον οποίο έχουν αποκαλυφθεί τα προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν αυτό αποδειχθεί αδύνατο ή συνεπάγεται δυσανάλογη προσπάθεια.

Διαφορετικά, εάν δεν σκοπεύουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας, θα σας ενημερώσουμε χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, για τους λόγους για τους οποίους δεν προβείτε σε ενέργεια.

Όταν τα αιτήματα από ένα υποκείμενο των δεδομένων είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Επιχείρηση μπορεί είτε: (α) να χρεώσει ένα εύλογο τέλος λαμβάνοντας υπόψη το διοικητικό κόστος παροχής των πληροφοριών ή επικοινωνίας ή τη λήψη των απαιτούμενων ενεργειών, ή (β) να αρνηθεί να ενεργήσει βάσει του αιτήματος.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω των Wings Leather Bags, αποθηκεύονται στο Google Data Center (google analytics), στα συστήματα υπολογιστών της επιχείρησης και στον διακομιστή του ιστότοπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στον οποίο έχει πρόσβαση μόνο η Επιχείρηση.

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται γενικά σε ηλεκτρονική μορφή. Ενδέχεται επίσης να διατηρούμε σε φυσικό αρχείο έγγραφα που περιέχουν προσωπικά δεδομένα όταν είναι απαραίτητο (φορολογικά στοιχεία, τιμολόγια, πρωτότυπες μορφές ανάληψης κ.λπ.). Το Wings Leather Bags χρησιμοποιεί πιστοποιητικό SSL.

Η Επιχείρησή μας δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί από κινδύνους που εμφανίζονται σε ηλεκτρονικά συστήματα Τραπεζών, οντοτήτων που διαφημίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ή συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών κ.λπ., ακόμη και αν οι χρήστες παραπέμπονται στους εν λόγω ιστότοπους μέσω υπερσυνδέσμων, banner κ.λπ. Δερμάτινες τσάντες Wings. Η ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πληροφορίες, την ασφάλεια των επισκεπτών και την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, καθώς και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών βαρύνει αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες, τους διαχειριστές και τους διαχειριστές των εν λόγω ιστότοπων, τους οποίους οι χρήστες επισκέπτονται με δική τους ευθύνη.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

Σε περίπτωση διαφωνίας ή αξίωσης οποιασδήποτε φύσης σχετικά με τη διαδικασία των προσωπικών σας δεδομένων και το πλαίσιο της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, εφαρμοστέο δίκαιο είναι το δίκαιο του ελληνικού κράτους, ο GDPR και οι οδηγίες, αποφάσεις, κατευθυντήριες γραμμές και απόψεις της Ελληνικής Προστασίας Δεδομένων Εξουσία. Για όλες τις ενέργειες ή τις νόμιμες διαδικασίες αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτήν την ιστοσελίδα. Θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά εάν έχουν γίνει αλλαγές. Σε περίπτωση που διαφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου, πρέπει να απέχετε από οποιαδήποτε ενέργεια, αλληλεπίδραση, πρόσβαση και χρήση αυτού του ιστότοπου. Τελευταία ενημέρωση: 21.12.2021.

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για νέα και προσφορές. 

Your Cart